Link Prop (LINKAB) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Link Prop aktie

🔔 Skapa bevakning

LINKAB  

Link Prop Investment är ett svenskt fastighetsbolag. Bolaget äger, förvaltar och hyr ut fastigheten Linköping Idédebatten 3 i Mjärdevi Science Park i Linköping. Hyresgästerna återfinns bland aktörer inom IT- och tillverkningsindustrin. Fastighetsförvaltningen sköts via bolaget Wilfast. Link Prop Investment har idag sitt huvudkontor i Göteborg.

Link Prop tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 243 MSEK, en omsättning på 35 MSEK och med ett resultat på 11 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Link Prop

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Link Prop (LINKAB) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Link Prop aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern LINKAB. Aktien har ett P/E-tal på 22.9 och P/S-tal på 7.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Link Prop utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Link Prop senaste utdelning är 8 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.8% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Link Prop Avanza – se aktiekurs idag

Se Link Prop senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Link Prop – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Link Prop.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Link Prop.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Link Prop

Link Prop

TickerLINKAB
ListaFirst North
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde243 MSEK
Omsättning35 MSEK
Vinst11 MSEK
P/E22.9
P/S7.1
Utdelning8 SEK
Direktavkastning4.8%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Link Prop

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Link Prop? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter