Lollands Bank (DK) (LOLB) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Lollands Bank (DK) aktie

LOLB  

Lollands Bank bedriver bankverksamhet. Idag erbjuder banken ett brett utbud av diverse finansiella tjänster både till privatpersoner och bolag. Tjänsterna innefattar bo- och billån, kapitalförvaltning och övriga finansieringar. Störst verksamhet innehas inom den danska regionen Lolland där banken ämnar vara en lokalförankrad aktör. Banken grundades 1907 och har sitt huvudkontor i Nakskov.

Lollands Bank (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Banker. Bolaget har ett börsvärde på 529 MDKK, en omsättning på 183 MDKK och med ett resultat på 56 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Lollands Bank (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Lollands Bank (DK) (LOLB) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Lollands Bank (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern LOLB. Aktien har ett P/E-tal på 9.5 och P/S-tal på 2.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Lollands Bank (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Lollands Bank (DK) senaste utdelning är 5 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Lollands Bank (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Lollands Bank (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Lollands Bank (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Lollands Bank (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Lollands Bank (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Lollands Bank (DK)

Lollands Bank (DK)

TickerLOLB
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschBanker
Börsvärde529 MDKK
Omsättning183 MDKK
Vinst56 MDKK
P/E9.5
P/S2.8
Utdelning5 DKK
Direktavkastning1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Lollands Bank (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Lollands Bank (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter