Lumito (LUMITO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Lumito aktie

LUMITO  

Lumito är ett medicintekniskt bolag. Bolaget är idag specialiserade inom forskning och utveckling av diagnostik inriktat mot vävnadsprover. Produktplattformen utgår från den patenterade teknologin och den första produkten som utvecklas inom digital patologi riktas mot patologiavdelningar på sjukhus och kontraktslaboratorier. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Bolaget bildades under 2010 och har sitt huvudkontor i Lund.

Lumito tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 230 MSEK, en omsättning på 0 MSEK och med ett resultat på -20 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Lumito

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Lumito (LUMITO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Lumito aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern LUMITO. Aktien har ett P/E-tal på -11.5 och P/S-tal på 565 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Lumito utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Lumito Avanza – se aktiekurs idag

Se Lumito senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Lumito – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Lumito.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Lumito.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Lumito

Lumito

TickerLUMITO
ListaNGM
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde230 MSEK
Omsättning0 MSEK
Vinst-20 MSEK
P/E-11.5
P/S565

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Lumito

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Lumito? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter