Mons Bank (DK) (MNBA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Mons Bank (DK) aktie

MNBA  

Här samlar vi all information vi hittat om aktien Mons Bank (DK). Det kan vara nyheter, blogginlägg, insynshandel, pressmeddelanden eller videos där vi ser att Mons Bank (DK) nämns. Om du önskar skapa en bevakning av Mons Bank (DK) så kan du göra det i appen. Då skickar vi dig en pushnotis när någon ny information når oss och du missar inget viktigt om bolaget Mons Bank (DK).

Mons Bank (DK) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Banker. Bolaget har ett börsvärde på 391 MDKK, en omsättning på 153 MDKK och med ett resultat på 30 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Mons Bank (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Mons Bank (DK) (MNBA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Mons Bank (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern MNBA. Aktien har ett P/E-tal på 13 och P/S-tal på 2.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Mons Bank (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Mons Bank (DK) senaste utdelning är 2 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Nyheter Mons Bank (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Mons Bank (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Mons Bank (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Mons Bank (DK)

Mons Bank (DK)

TickerMNBA
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorFinans & Fastighet
BranschBanker
Börsvärde391 MDKK
Omsättning153 MDKK
Vinst30 MDKK
P/E13
P/S2.4
Utdelning2 DKK
Direktavkastning1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Mons Bank (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Mons Bank (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter