Nanologica (NICA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Nanologica aktie

NICA  

Nanologica är verksamma inom nanoteknik. Idag innehas störst affärsinriktning mot sektorerna Drug Delivery och Kromatografi, vilket innefattar utveckling av läkemedelsadministration samt av teknik som används för separation och rening av produkter. Forskningen har utförts i samarbete med Stockholms Universitet och Ångströmslaboratorierna vid Uppsala Universitet. Bolaget grundades 2004 och har sitt huvudkontor i Södertälje.

Nanologica tillhör sektorn Hälsovård och branschen Biotech. Bolaget har ett börsvärde på 397 MSEK, en omsättning på 15 MSEK och med ett resultat på -22 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Nanologica

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Nanologica (NICA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Nanologica aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern NICA. Aktien har ett P/E-tal på -17.9 och P/S-tal på 19.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Nanologica utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Nanologica Avanza – se aktiekurs idag

Se Nanologica senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Nanologica – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Nanologica.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Nanologica.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Nanologica

Nanologica

TickerNICA
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschBiotech
Börsvärde397 MSEK
Omsättning15 MSEK
Vinst-22 MSEK
P/E-17.9
P/S19.8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Nanologica

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Nanologica? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter