Össur (DK) (OSSR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Össur (DK) aktie

OSSR  

Össur hf. är ett isländskt bolag verksamma inom hälsa - och sjukvård. Idag innehas affärsinriktning mot utvecklandet av benproteser, artros samt relaterad skadehantering. Produkterna är anpassade för olika åldrar och förutsättningar beroende på patientens svårighetsgrad. Verksamheten är etablerad globalt med störst marknad inom Europa följt av Nordamerika. Huvudkontoret ligger i Reykjavik.

Össur (DK) tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 20 511 MDKK, en omsättning på 4 527 MDKK och med ett resultat på 41 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Össur (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Össur (DK) (OSSR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Össur (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Large Cap, och med tickern OSSR. Aktien har ett P/E-tal på 495.7 och P/S-tal på 4.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Össur (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Össur (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Össur (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Össur (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Össur (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Össur (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera

Mer om Össur (DK)

Össur (DK)

TickerOSSR
ListaLarge Cap
LandDanmark
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde20 511 MDKK
Omsättning4 527 MDKK
Vinst41 MDKK
P/E495.7
P/S4.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Össur (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Össur (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter