PExA (PEXA B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

PExA aktie

PEXA B  

PExA utvecklar metoder för insamling av biomarkörer. Bolaget tillhandahåller insamlings- och mätinstrument, förbrukningsartiklar och övriga analystjänster vid undersökning av patienters lungor. Produkterna används främst vid behandling av luftvägssjukdomar som exempelvis astma och kroniskt obstruktiv lungsjukdom, KOL. Förutom huvudverksamheten erbjuds service- och support. Bolaget grundades 2014 och har sitt huvudkontor i Göteborg.

PExA tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 38 MSEK, en omsättning på 4 MSEK och med ett resultat på -8 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien PExA

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper PExA (PEXA B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

PExA aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern PEXA B. Aktien har ett P/E-tal på -4.7 och P/S-tal på 37.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

PExA utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

PExA Avanza – se aktiekurs idag

Se PExA senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter PExA – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien PExA.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i PExA.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om PExA

PExA

TickerPEXA B
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde38 MSEK
Omsättning4 MSEK
Vinst-8 MSEK
P/E-4.7
P/S37.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien PExA

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om PExA? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter