PolarCool (POLAR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

PolarCool aktie

🔔 Skapa bevakning

POLAR  

Polarcool är verksamma inom medicinteknik. Idag är bolaget inriktade mot att erbjuda produkter och lösningar inriktade för skador inom sport och aktivitet. Störst fokus återfinns inom forskning och utveckling av produkter som används vid behandling av diverse hjärnskador, i exempelvis boxning, rugby och amerikansk fotboll. Verksamhet innehas på global nivå, med störst närvaro inom den europeiska marknaden.

PolarCool tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 53 MSEK, en omsättning på 1 MSEK och med ett resultat på -8 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien PolarCool

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper PolarCool (POLAR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

PolarCool aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern POLAR. Aktien har ett P/E-tal på -5.9 och P/S-tal på 93.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

PolarCool utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

PolarCool Avanza – se aktiekurs idag

Se PolarCool senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter PolarCool – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien PolarCool.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i PolarCool.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Pressmeddelanden
Blankning
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om PolarCool

PolarCool

TickerPOLAR
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde53 MSEK
Omsättning1 MSEK
Vinst-8 MSEK
P/E-5.9
P/S93.9

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien PolarCool

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om PolarCool? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter