PolarCool (POLAR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

PolarCool aktie

POLAR  

Polarcool är verksamma inom medicinteknik. Idag är bolaget inriktade mot att erbjuda produkter och lösningar inriktade för skador inom sport och aktivitet. Störst fokus återfinns inom forskning och utveckling av produkter som används vid behandling av diverse hjärnskador, i exempelvis boxning, rugby och amerikansk fotboll. Verksamhet innehas på global nivå, med störst närvaro inom den europeiska marknaden.

PolarCool tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 19 MSEK, en omsättning på 1 MSEK och med ett resultat på -7 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien PolarCool

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper PolarCool (POLAR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

PolarCool aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern POLAR. Aktien har ett P/E-tal på -2.7 och P/S-tal på 8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

PolarCool utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

PolarCool Avanza – se aktiekurs idag

Se PolarCool senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter PolarCool – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien PolarCool.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i PolarCool.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om PolarCool

PolarCool

TickerPOLAR
ListaSpotlight
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde19 MSEK
Omsättning1 MSEK
Vinst-7 MSEK
P/E-2.7
P/S8

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien PolarCool

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om PolarCool? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter