Roblon (DK) (RBLN B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Roblon (DK) aktie

RBLN B  

Roblon är ett tillverkningsbolag. Bolaget utvecklar fiberkablar med glasfiber och tillhörande maskinellt redskap för industriellt syfte. Produkterna säljs under varierande varumärken, anpassade för olika omgivningar. Kunderna återfinns inom flera sektorer, huvudsakligen inom industrin samt bland aktörer inom olje - och gas branschen. Bolaget grundades 1954 och har sitt huvudkontor i Frederikshavn.

Roblon (DK) tillhör sektorn Material och branschen Kemikalier. Bolaget har ett börsvärde på 279 MDKK, en omsättning på 286 MDKK och med ett resultat på 8 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Roblon (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Roblon (DK) (RBLN B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Roblon (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern RBLN B. Aktien har ett P/E-tal på 35.6 och P/S-tal på 1.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Roblon (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Roblon (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Roblon (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Roblon (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Roblon (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Roblon (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Roblon (DK)

Roblon (DK)

TickerRBLN B
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorMaterial
BranschKemikalier
Börsvärde279 MDKK
Omsättning286 MDKK
Vinst8 MDKK
P/E35.6
P/S1.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Roblon (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Roblon (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter