Selvaag Bolig (NO) (SBO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Selvaag Bolig (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

SBO  

Selvaag Bolig är ett fastighetsbolag. Bolaget utvecklar och förvaltar bostäder inom den skandinaviska marknaden. Verksamhet återfinns inom hela värdekedjan, från ritning till färdiga byggnader och leverans av fastigheter till kund. Fastigheterna säljs under olika varumärken, vilket inkluderar Start, Hem och Plus. Fastigheterna består både av kommersiella fastigheter och bostadsfastigheter. Bolaget grundades 2008 och har sitt huvudkontor i Oslo.

Selvaag Bolig (NO) tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 4 970 MNOK, en omsättning på 3 369 MNOK och med ett resultat på 530 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Selvaag Bolig (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Selvaag Bolig (NO) (SBO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Selvaag Bolig (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan Oslo Bors, och med tickern SBO. Aktien har ett P/E-tal på 9.4 och P/S-tal på 1.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Selvaag Bolig (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Selvaag Bolig (NO) senaste utdelning är 3 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 5.7% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Selvaag Bolig (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Selvaag Bolig (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Selvaag Bolig (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Selvaag Bolig (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Selvaag Bolig (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Selvaag Bolig (NO)

Selvaag Bolig (NO)

TickerSBO
ListaOslo Bors
LandNorge
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde4 970 MNOK
Omsättning3 369 MNOK
Vinst530 MNOK
P/E9.4
P/S1.6
Utdelning3 NOK
Direktavkastning5.7%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Selvaag Bolig (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Selvaag Bolig (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter