Solnaberg (SOLNA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Solnaberg aktie

🔔 Skapa bevakning

SOLNA  

Solnaberg Property äger, hyr ut och förvaltar fastigheter. Nuvarande fastighet består av Solna Bladet 3, som består av en äganderätt med tillhörande kontorsbyggnader. Fastighetsförvaltningen sköts utav Wilfast och en stor del av projekten utförs i samarbete med Wilfast. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Solnaberg tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 630 MSEK, en omsättning på 61 MSEK och med ett resultat på 4 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Solnaberg

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Solnaberg (SOLNA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Solnaberg aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern SOLNA. Aktien har ett P/E-tal på 158.9 och P/S-tal på 9.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Solnaberg utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Solnaberg senaste utdelning är 10 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Solnaberg Avanza – se aktiekurs idag

Se Solnaberg senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Solnaberg – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Solnaberg.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Solnaberg.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Solnaberg

Solnaberg

TickerSOLNA
ListaFirst North
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde630 MSEK
Omsättning61 MSEK
Vinst4 MSEK
P/E158.9
P/S9.8
Utdelning10 SEK
Direktavkastning6%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Solnaberg

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Solnaberg? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter