Solwers (FI) (SOLWERS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Solwers (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

SOLWERS  

Solwers är ett konsultbolag inriktade mot IT-sektorn. Bolaget är specialiserade inom digitala lösningar som berör planerings- och projektledningstjänster. Exempel på bolagets tjänster inkluderar arkitektur, teknisk konsultation, miljöövervakning, projektledning, cirkulär ekonomi samt digitala lösningar. Kunderna återfinns inom ett flertal branscher och huvudsakligen bland små- och medelstora företagskunder. Verksamhet återfinns runtom den globala marknaden, med störst närvaro inom Norden.

Solwers (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Affärskonsulter. Bolaget har ett börsvärde på 72 MEUR, en omsättning på 33 MEUR och med ett resultat på 2 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Solwers (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Solwers (FI) (SOLWERS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Solwers (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan First North, och med tickern SOLWERS. Aktien har ett P/E-tal på 35.4 och P/S-tal på 1.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Solwers (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Solwers (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Solwers (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Solwers (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Solwers (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Solwers (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Solwers (FI)

Solwers (FI)

TickerSOLWERS
ListaFirst North
LandFinland
SektorIndustri
BranschAffärskonsulter
Börsvärde72 MEUR
Omsättning33 MEUR
Vinst2 MEUR
P/E35.4
P/S1.8

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Solwers (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Solwers (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter