Stendörren (STEF B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Stendörren aktie

STEF B  

Stendörren Fastigheter är ett fastighetsbolag. Bolaget arbetar idag med förvärv, utveckling och vidare förvaltning av ett fastighetsbestånd som huvudsakligen består av kommersiella fastigheter. Fastigheterna återfinns inom större expansiva områden och är anpassade för lager- och industrifastigheter. Bolaget grundades ursprungligen 1995 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Stendörren tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 5 830 MSEK, en omsättning på 601 MSEK och med ett resultat på 354 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Stendörren

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Stendörren (STEF B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Stendörren aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern STEF B. Aktien har ett P/E-tal på 16.5 och P/S-tal på 8.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Stendörren utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Stendörren Avanza – se aktiekurs idag

Se Stendörren senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Stendörren – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Stendörren.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Stendörren.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Stendörren

Stendörren

TickerSTEF B
ListaMid Cap
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde5 830 MSEK
Omsättning601 MSEK
Vinst354 MSEK
P/E16.5
P/S8.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Stendörren

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Stendörren? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter