Wells Fargo (WFC) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Wells Fargo aktie

WFC  

Wells Fargo & Company är ett amerikanskt finansbolag. Bolaget tillhandahåller ett brett utbud av traditionella finanstjänster runtom den globala marknaden. Exempel på tjänster innefattar kapitalförvaltning, rådgivning, lånefinansiering samt riskhantering. Kunderna återfinns huvudsakligen bland större företagskunder, samt institutioner och myndigheter. Wells Fargo & Company grundades ursprungligen 1852 och har sitt huvudkontor i New York.

Mer om aktien Wells Fargo

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Wells Fargo (WFC) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Wells Fargo utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Wells Fargo Avanza – se aktiekurs idag

Se Wells Fargo senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Wells Fargo – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Wells Fargo.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Wells Fargo.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Wells Fargo

Wells Fargo

TickerWFC
LandUSA

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Wells Fargo

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Wells Fargo? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter