NIBE Industrier (NIBE B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

NIBE Industrier aktie

🔔 Skapa bevakning

NIBE B  

Nibe Industrier är ett industribolag. Bolaget erbjuder diverse tjänster inom värmelösningar och energieffektivisering. Koncernens verksamhet är indelad i ett flertal affärsområden, med vardera dotterbolags specialistkompetens. Kunderna återfinns på global nivå med störst koncentration inom Norden, Europa och Nordamerika. Produkterna riktar sig främst till bolag och större institut men även till privatpersoner. Bolaget har sitt huvudkontor i Markaryd.

NIBE Industrier tillhör sektorn Industri och branschen Installation & VVS. Bolaget har ett börsvärde på 191 728 MSEK, en omsättning på 25 924 MSEK och med ett resultat på 3 640 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien NIBE Industrier

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper NIBE Industrier (NIBE B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

NIBE Industrier aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Large Cap, och med tickern NIBE B. Aktien har ett P/E-tal på 52.7 och P/S-tal på 6.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

NIBE Industrier utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

NIBE Industrier senaste utdelning är 0.4 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 0.4% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

NIBE Industrier Avanza – se aktiekurs idag

Se NIBE Industrier senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter NIBE Industrier – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien NIBE Industrier.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i NIBE Industrier.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Pressmeddelanden
Blankning
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om NIBE Industrier

NIBE Industrier

TickerNIBE B
ListaLarge Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschInstallation & VVS
Börsvärde191 728 MSEK
Omsättning25 924 MSEK
Vinst3 640 MSEK
P/E52.7
P/S6.4
Utdelning0.4 SEK
Direktavkastning0.4%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien NIBE Industrier

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om NIBE Industrier? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter