Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Corline Biomedical utökar styrelsen med Xvivos tidigare vd Magnus Nilsson

Corline Biomedical, som är listat på First North, stärker upp sin styrelse med Magnus Nilsson.

Nilsson kommer inledningsvis att vara adjungerad ledamot och kommer att föreslås som ordinarie ledamot i samband med nästa bolagsstämma.

Magnus Nilsson var under tiden 2003 till 2011 vd för transplantations- och fertilitetsbolaget Vitrolife och fram till i april i år vd för Xvivo Perfusion.

”Vi välkomnar Magnus Nilsson till styrelsen i Corline och ser verkligen fram emot samarbetet. Corline är i en mycket spännande fas där kliniska studier inom transplantationsområdet och expansion med nya medicinteknikkunder kommer att vara i fokus den närmaste tiden. Jag är övertygad om att Magnus erfarenheter kommer att vara mycket bidragande till Corlines framtida utveckling”, säger Adam Dahlberg, styrelseordförande i Corline, i en kommentar.

newsroom@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

❤️ Gratis: Prenumerera på vårt nyhetsbrev med heta aktiecase och ladda ner vår app för bolagsbevakning!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du bästa räntan just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella räntor för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Populära ekonominyheter

Om aktien Corline Biomedical

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 72% av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.