Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

Finska

Finska Modulight planerar att genomföra en notering på First North i Helsingfors

Finska teknikbolaget Modulight planerar att genomföra en notering på Nasdaq First North Growth Market i Helsingfors. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bolaget avser att emittera nya aktier för omkring 60 miljoner euro i samband med noteringen. Utöver det avser vissa befintliga aktieägare att sälja aktier för ett icke angivet belopp.

Ankarinvesterare är Didner & Gerge Fonder, Evli Fund Management Company, Mandatum Asset Management, SEB Investment Management, Swedbank Robur, Tin Fonder samt Varma Mutual Pension Insurance Company som avser teckna aktier för totalt 61,5 miljoner euro, förutsatt att teckningskursen sätts så att bolagets börsvärde inte överstiger 205 miljoner euro.

Modulight är ett laserteknikbolag som designar och tillhandahåller lasrar och lösningar för medicinska och biomedicinska applikationer samt andra utvalda nischer.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Annons

Jämförelse: Så får du högst sparränta just nu!

Tabellen presenteras tillsammans med Compricer som jämför aktuella sparräntor för sparkonton för olika bindningstider. Klicka dig gärna vidare för att läsa mer.

Mer från Finwire / Börskollen

Vinnare & Förlorare

Börskollen använder själva TradingView för analys – prova du med (affiliatelänk)Analysera aktier här

Nyhetsbrev

Senaste nytt

Kontakta oss

Börskollen Sverige AB

Org.nr: 559236-5141

Email: info@borskollen.se

Betygsätt oss

Disclaimer

Börskollen Sverige AB (”Börskollen”) är inte finansiella rådgivare, står inte under finansinspektionens tillsyn och ger inga råd till dig. Detta innebär att investeringsbeslut baserade på information som direkt eller indirekt härrörande från Börskollen eller personer med koppling till Börskollen, alltid fattas självständigt av investeraren. Börskollen frånsäger sig allt ansvar för eventuell förlust eller skada av vad slag det må vara som grundar sig på användandet av material härrörande från tjänsten Börskollen.


CFD-kontrakt

CFD-kontrakt är komplexa instrument som innebär stor risk för snabba förluster på grund av hävstången. 79 % av alla icke-professionella kunder förlorar pengar på CFD-handel hos de här leverantörerna. Du bör tänka efter om du förstår hur CFD-kontrakt fungerar och om du har råd med den stora risken för att förlora dina pengar. Optioner och turbowarranter är komplexa finansiella instrument och du riskerar ditt kapital.

Copyright © 2021 Börskollen Sverige AB. All rights reserved.