Google ska snart tillåta bettingappar i appbutiken - Draftkings, Penn uppåt

Nyhet

{newsItem.title}

Google ska snart tillåta bettingappar i appbutiken - Draftkings, Penn uppåt

Google ska inom kort tillåta hasardspels- och sportbettingappar i sin appbutik Google Play Store i USA, varpå miljontals Android-användare kommer att kunna få mobil tillgång till speloperatörers plattformar. Det rapporterar CNET.

Som en följd av nyheterna steg de amerikanska speloperatörerna Draftkings och Penn 3,5 respektive 9,5 procent under torsdagens handel. Senast betalt under ordinarie handel var 56,17 dollar och 106,95.

För att apparna ska tillåtas krävs bland annat ett applikationsdokument, juridisk regelefterlevnad i delstater och länder samt godkända spellicenser. Användare måste även varnas samt så skall minderåriga förhindras från att ladda ned apparna.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda nyhetsuppslagen från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar.

Nyhets- och aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser – smidigt va?

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza och Nordnet kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att investera i fonder så billigt som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna och betala 30-50 % mindre i avgifter, varje år!

Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter!

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi jämförde direkt på deras site och sänkte vår egen kostnad för hemförsäkring med 2 436 kr per år, jämfört med det näst billigaste alternativet. Pengar som nu läggs på sparande istället.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev