Nyhet

Stora Enso utser René Hansen till chef för varumärken och kommunikation

Skogsindustribolaget Stora Enso har utsett René Hansen till chef för varumärken och kommunikation, EVP Head of Brand and Communications.

Han kommer att vara stationerad i Stockholm och ingå i koncernledningen. Tillträde är i februari nästa år. Hansen kommer närmast från Yara International och är norsk medborgare.

- Jag är mycket glad över att få välkomna René Hansen till Stora Enso och till vår ledningsgrupp. Renés långa erfarenhet inom strategisk varumärkesutveckling kommer att snabba på vår fortsatta transformation mot att bli The renewable materials company - företaget för förnybara material. Hans förmåga att koppla samman människor, verksamhet och hållbarhet genom målmedveten och erfarenhetsdriven kommunikation kommer att vara oerhört värdefull för vår organisation. Jag ser fram emot att arbeta tillsammans med René för att lyfta vår kommunikation och vårt varumärke till nästa nivå, säger Stora Ensos vd Annica Bresky.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Stora Enso R

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Stora Enso R

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt