Nyhet

Zoomability

Zoomability i sponsoravtal med RG Aktiv Rehabilitering

Elfordonsbolaget Zoomability har ingått ett sponsoravtal med den ideella föreningen RG Aktiv Rehabilitering, enligt ett pressmeddelande.

Avtalet, som träder i kraft den 1 juni, är på 18 månader och ger Zoomability möjlighet att uppvisa sin Zoom Uphill vid olika RG-arrangemang. Det första stora arrangemanget kommer att vara RD-dagen den 11 september.

”Genom samarbetet kommer vi kunna ge möjlighet för ryggmärgsskadade att testa Zoomen och få uppleva den känsla man får genom att åter ta sig fram till platser man har svårt att annars nå. Förhoppningsvis leder det också till att fler kan få permanent tillgång till en Zoom Uphill som kostnadsfritt eller subventionerat hjälpmedel via landets hjälpmedelscentraler”, skriver bolaget.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om Zoomability

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien Zoomability

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt