Flowscape fortsätter global utrullning av platsbokningslösning, ordervärde 1,1 miljoner kronor

Nyhet

Flowscape fortsätter global utrullning av platsbokningslösning, ordervärde 1,1 miljoner kronor

Teknikbolaget Flowscape meddelar att ett stort globalt företag fortsätter att rulla ut Flowscapes lösning för platsbokning och social distansering på kontoret. Lösningen är nu installerad för 25 000 arbetsplatser på 70 kontor i 27 länder. Denna order är endast för de arbetsplatser som lagts till de senaste månaderna och ordervärdet är 1,1 miljoner kronor och därefter 140 000 kronor årligen. Det framgår av ett pressmeddelande.

- Utrullningsprojektet fortsätter framgångsrikt. Vi lägger kontinuerligt till fler byggnader och slutmålet har ökats till över 100 byggnader. Vårt system är en viktig del i kundens strategi för en säker återgång till kontoren. Flera av kundens kontor öppnas nu upp och lösningen börjar användas. De närmaste månaderna förväntar vi oss en ökning av antalet användare och därmed ytterligare licensintäkter, säger Peter Reigo, vd och grundare av Flowscapce.

Denna order är en del i en global utrullning där kunden kommer använda Flowscapes platsbokningslösning på sina större kontor.

Henrik Öhlin
henrik.ohlin@finwire.se, 0703-21 06 99
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Nyheter om Flowscape

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Om aktien Flowscape

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev