Paradox CKIII på sjunde plats på amerikansk försäljningslista i september

Nyhet

Paradox CKIII på sjunde plats på amerikansk försäljningslista i september

Paradox Crusader Kings III hamnar på sjunde plats på NPD Groups amerikanska försäljningslista i september. Detta enligt NPD:s Youtubekanal.

På första plats noteras Marvel´s Avengers, där Embracer-bolaget Koch Media utgör distributör åt förläggaren Square Enix på retail-sidan.

På andra plats noteras nykomlingen Super Mario 3D All-Stars (Nintendo), följt av Madden NFL 21 (EA).

Crusader Kings III lanserades den första september och trots att spelet släpptes endast till PC lyckas titeln konkurrera med många multiplattformsspel. Samtliga spel som ligger ovanför Crusader Kings III utom Super Mario 3D All-Stars är just sådana.

Det markerar den bästa lanseringen i termer av försäljning för Paradox som noterats på denna lista som avser försäljning i USA, mätt i dollar.

Det framgår även av presentationen att den amerikanska spelförsäljningen nådde 4,3 miljarder dollar i september, vilket markerar en tillväxt om 10 procent på årsbasis.

Carl Becht
[email protected]
Nyhetsbyrån Finwire

Du prenumererar väl på våra nyhetsbrev?

Vi slår också ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi varje vecka handplockar de mest läsvärda uppslagen från de tusentals olika nyheter, bloggar etc som syns i våra nyhetsflöden varje vecka. Detta väver vi samman med egna intervjuer, tävlingar och aktuella erbjudanden!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier, fonder eller andra typer av värdepapper. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

Att hålla nere dina fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka sin sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med Sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med det näst billigaste alternativet – pengar som vi istället nu kan placera på börsen. Jämför du med på deras hemsida!

Kom igång med bolagsbevakning i vår app

Vår populära kostnadsfria app erbjuder fler smidiga funktioner än vår hemsida - exempelvis kan du skapa personliga bolagsbevakningar och få pushnotiser via nya händelser.

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev