Enrad (ENRAD) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Enrad aktie

ENRAD  

Enrad är verksamma inom energi- och miljösektorn. Idag är affärsinriktningen mot att erbjuda miljövänliga lösningar relaterade till olika kyl- och värmelösningar, innefattande butikskyla, komfortkyla, processkyla och värmepumpslösningar. Kunderna återfinns bland aktörer inom livsmedelsindustrin, samt bland hallar och kommersiella fastigheter. Bolaget har sitt huvudkontor i Borås.

Enrad tillhör sektorn Industri och branschen Installation & VVS. Bolaget har ett börsvärde på 51 MSEK, en omsättning på 14 MSEK och med ett resultat på -13 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Enrad

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Enrad (ENRAD) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Enrad aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern ENRAD. Aktien har ett P/E-tal på -3.8 och P/S-tal på 3.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Enrad utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Enrad Avanza – se aktiekurs idag

Se Enrad senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Enrad – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Enrad.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Enrad.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Enrad

Enrad

TickerENRAD
ListaSpotlight
LandSverige
SektorIndustri
BranschInstallation & VVS
Börsvärde51 MSEK
Omsättning14 MSEK
Vinst-13 MSEK
P/E-3.8
P/S3.3

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Enrad

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Enrad? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter