Nederman (NMAN) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Nederman aktie

NMAN  

Nederman Holding är ett verkstadsbolag. Bolagets affärsfokus återfinns inom utvecklingen av produkter och system för industriell luftrening. Produkterna består huvudsakligen av filtersystem, utsugsarmar, rörsystem samt slang- och kabelrullar. Verksamhet drivs via flertalet dotterbolag på nordisk nivå, med dominerande kundbas inom tyngre- samt tillverkningsindustrin. Huvudkontoret ligger i Helsingborg.

Nederman tillhör sektorn Industri och branschen Installation & VVS. Bolaget har ett börsvärde på 5 875 MSEK, en omsättning på 4 252 MSEK och med ett resultat på 133 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Nederman

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Nederman (NMAN) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Nederman aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern NMAN. Aktien har ett P/E-tal på 44 och P/S-tal på 1.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Nederman utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Nederman Avanza – se aktiekurs idag

Se Nederman senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Nederman – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Nederman.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Nederman.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Nederman

Nederman

TickerNMAN
ListaMid Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschInstallation & VVS
Börsvärde5 875 MSEK
Omsättning4 252 MSEK
Vinst133 MSEK
P/E44
P/S1.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Nederman

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Nederman? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter