KONE (FI) (KNEBV) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

KONE (FI) aktie

🔔 Skapa bevakning

KNEBV  

Kone är en tillverkare av hissar, rulltrappor och automatiska dörrar. Exempel på övriga tillhörande produkter som bolaget tillhandahåller innefattar bommar, dockningssystem och trafikgrindar. Idag vidaresäljs bolagets produkter inom samtliga globala regioner via auktoriserade återförsäljare. Kone grundades ursprungligen 1910 och har sitt huvudkontor i Esbo.

KONE (FI) tillhör sektorn Industri och branschen Installation & VVS. Bolaget har ett börsvärde på 32 865 MEUR, en omsättning på 9 981 MEUR och med ett resultat på 1 023 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien KONE (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper KONE (FI) (KNEBV) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

KONE (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Large Cap, och med tickern KNEBV. Aktien har ett P/E-tal på 32.1 och P/S-tal på 3.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

KONE (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

KONE (FI) senaste utdelning är 2.3 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

KONE (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se KONE (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter KONE (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien KONE (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i KONE (FI).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om KONE (FI)

KONE (FI)

TickerKNEBV
ListaLarge Cap
LandFinland
SektorIndustri
BranschInstallation & VVS
Börsvärde32 865 MEUR
Omsättning9 981 MEUR
Vinst1 023 MEUR
P/E32.1
P/S3.2
Utdelning2.3 EUR
Direktavkastning3.6%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien KONE (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om KONE (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter