Systemair (SYSR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Systemair aktie

SYSR  

Systemair är specialiserade inom ventilationslösningar. Bolaget utvecklar, tillverkar och marknadsför produkter som används för att transportera värme, kyla och luft i större byggnader. Produkterna marknadsförs under ett flertal varumärken där de mer kända inkluderar Systemair, Frico, VEAB och Fantech. Verksamhet innehas på global nivå med störst närvaro inom den nordiska marknaden. Huvudkontoret ligger i Skinnskatteberg.

Systemair tillhör sektorn Industri och branschen Installation & VVS. Bolaget har ett börsvärde på 12 870 MSEK, en omsättning på 9 028 MSEK och med ett resultat på 290 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Systemair

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Systemair (SYSR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Systemair aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern SYSR. Aktien har ett P/E-tal på 44.4 och P/S-tal på 1.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Systemair utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Systemair Avanza – se aktiekurs idag

Se Systemair senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Systemair – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Systemair.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Systemair.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Systemair

Systemair

TickerSYSR
ListaMid Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschInstallation & VVS
Börsvärde12 870 MSEK
Omsättning9 028 MSEK
Vinst290 MSEK
P/E44.4
P/S1.5

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Systemair

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Systemair? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter