FM Mattsson (FMM B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

FM Mattsson aktie

🔔 Skapa bevakning

FMM B  

FM Mattsson Mora Group är en industrikoncern. Bolaget är specialiserade inom utveckling och tillverkning av vattenkranar och termostatblandare. Marknaden för bolagets produkter är främst koncentrerad till Norden, med internationell närvaro i Europa via egna försäljningsled. Försäljningen utgår ifrån flertalet varumärken där de mer kända inkluderar FM Mattsson, Damixa och Hotbath. Bolaget har sitt huvudkontor i Östnor.

FM Mattsson tillhör sektorn Industri och branschen Installation & VVS. Bolaget har ett börsvärde på 3 621 MSEK, en omsättning på 1 434 MSEK och med ett resultat på 176 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien FM Mattsson

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper FM Mattsson (FMM B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

FM Mattsson aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern FMM B. Aktien har ett P/E-tal på 20.5 och P/S-tal på 2.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

FM Mattsson utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

FM Mattsson senaste utdelning är 4.5 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.7% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

FM Mattsson Avanza – se aktiekurs idag

Se FM Mattsson senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter FM Mattsson – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien FM Mattsson.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i FM Mattsson.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om FM Mattsson

FM Mattsson

TickerFMM B
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschInstallation & VVS
Börsvärde3 621 MSEK
Omsättning1 434 MSEK
Vinst176 MSEK
P/E20.5
P/S2.2
Utdelning4.5 SEK
Direktavkastning1.7%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien FM Mattsson

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om FM Mattsson? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter