Gullberg & Jansson (GJAB) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Gullberg & Jansson aktie

🔔 Skapa bevakning

GJAB  

Gullberg & Jansson är verksamma inom miljöteknologi. Idag innehas särskild affärsinriktning mot att erbjuda pooltak och poolvärmepumpar. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden, där produkterna används för privat- och kommersiellt bruk. Utöver huvudprodukterna erbjuds även automatisk pH - och klorstyrning, cirkulationspumpar samt lamelltäcken. Bolaget har sitt huvudkontor i Helsingborg.

Gullberg & Jansson tillhör sektorn Industri och branschen Energi & Återvinning. Bolaget har ett börsvärde på 654 MSEK, en omsättning på 129 MSEK och med ett resultat på 48 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Gullberg & Jansson

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Gullberg & Jansson (GJAB) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Gullberg & Jansson aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern GJAB. Aktien har ett P/E-tal på 13.7 och P/S-tal på 2.3 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Gullberg & Jansson utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Gullberg & Jansson senaste utdelning är 1 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Gullberg & Jansson Avanza – se aktiekurs idag

Se Gullberg & Jansson senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Gullberg & Jansson – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Gullberg & Jansson.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Gullberg & Jansson.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Gullberg & Jansson

Gullberg & Jansson

TickerGJAB
ListaSpotlight
LandSverige
SektorIndustri
BranschEnergi & Återvinning
Börsvärde654 MSEK
Omsättning129 MSEK
Vinst48 MSEK
P/E13.7
P/S2.3
Utdelning1 SEK
Direktavkastning1.3%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Gullberg & Jansson

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Gullberg & Jansson? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter