Gomero Group (GOMERO) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Gomero Group aktie

GOMERO  

IA Industriarmatur Group är verksamma inom energi- och miljösektorn. Idag erbjuder bolaget produkter och tjänster inom distribution, lagring och produktion av energiflöden. Produkterna består av uppkopplade lösningar och innefattar transformatorer, ventilstyrning för fjärrvärme, samt övriga armaturer. Utöver erbjuds support och teknisk utbildning inom arbetsområdet. Huvudkontoret ligger i Göteborg.

Gomero Group tillhör sektorn Industri och branschen Installation & VVS. Bolaget har ett börsvärde på 96 MSEK, en omsättning på 36 MSEK och med ett resultat på 0 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Gomero Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Gomero Group (GOMERO) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Gomero Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern GOMERO. Aktien har ett P/E-tal på 343.7 och P/S-tal på 2.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Gomero Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Gomero Group Avanza – se aktiekurs idag

Se Gomero Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Gomero Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Gomero Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Gomero Group.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Gomero Group

Gomero Group

TickerGOMERO
ListaSpotlight
LandSverige
SektorIndustri
BranschInstallation & VVS
Börsvärde96 MSEK
Omsättning36 MSEK
Vinst0 MSEK
P/E343.7
P/S2.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Gomero Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Gomero Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter