Brdr. A&O Johansen (DK) (AOJ P) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Brdr. A&O Johansen (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

AOJ P  

Brødrene A & O Johansen är verksamma inom byggbranschen. Bolaget levererar produkter och tjänster inom VVS, el, avlopp och dränering, samt vattenförsörjning. Produktportföljen inkluderar exempelvis rör, elkablar, isoleringsmaterial, pumpar, dammsugare, cementblandare, samt verktyg. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska - och baltiska marknaden. Bolaget grundades 1914 och har sitt huvudkontor i Albertslund.

Brdr. A&O Johansen (DK) tillhör sektorn Industri och branschen Installation & VVS. Bolaget har ett börsvärde på 2 729 MDKK, en omsättning på 3 583 MDKK och med ett resultat på 218 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Brdr. A&O Johansen (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Brdr. A&O Johansen (DK) (AOJ P) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Brdr. A&O Johansen (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern AOJ P. Aktien har ett P/E-tal på 12.5 och P/S-tal på 0.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Brdr. A&O Johansen (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Brdr. A&O Johansen (DK) senaste utdelning är 15 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Brdr. A&O Johansen (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Brdr. A&O Johansen (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Brdr. A&O Johansen (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Brdr. A&O Johansen (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Brdr. A&O Johansen (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag

Mer om Brdr. A&O Johansen (DK)

Brdr. A&O Johansen (DK)

TickerAOJ P
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorIndustri
BranschInstallation & VVS
Börsvärde2 729 MDKK
Omsättning3 583 MDKK
Vinst218 MDKK
P/E12.5
P/S0.6
Utdelning15 DKK
Direktavkastning1.5%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Brdr. A&O Johansen (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Brdr. A&O Johansen (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter