Lifeclean - Nyheter, insynshandel och pressmeddelanden
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Vad är Lifeclean?

Lifeclean

LifeClean International AB är ett svenskt företag med säte i Uddevalla som grundades år 2012 efter ett forskningssamarbete med forskare från Örebro Universitetssjukhus. Målet var att ta fram ett spordödande medel, som resulterade i LifeClean Desinfektion - en världsunik, patenterad spor-, svamp-, biofilm-, bakterie- och virusdödande ytdesinfektion. Sedan start har bolaget samarbetat med flertalet forskningsinstitut och betydande aktörer på marknaden för att driva utvecklingen av desinfektionsprodukter och infektionskontroll framåt. LifeClean bedriver idag forskning, produktion, marknadsföring och försäljning av sina desinfektionsprodukter med missionen att bidra till marknadens kunskap för att förbättra den globala hälsan. LifeClean är under september 2020 aktuella med en IPO inför en börsnotering av bolagets aktie (ticker LCLEAN) på marknadsplatsen Nasdaq First North.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Nyhet | Biostock

Nyhetssvepet tisdag 8 september

De senaste artiklarna från BioStock »  2cureX prelanseringingsaktiviteter lönar sig »  Klaria återtar adrenalinprojektet och går in i klinik...

2cureX
Cyxone
Lifeclean
GPX Medical
08 Sep 2020 09:22

Du har väl inte missat våra bolagssidor?

Här hittar du allt om ett enskilt bolag. Utöver nyheter, videos, blogginlägg och insynshandel så hittar du även nyckeltal och bra relaterade länkar till bolagens hemsida men även direktlänkar till verktyg för analys m.m.

Vi har inte hittat några nyheter än.

Om Lifeclean

Lifeclean

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerLCLEAN
ListaFirst North
LandSverige
SektorMaterial
BranschKemikalier
Börsvärde425 MSEK

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Lifeclean

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Lifeclean? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter