SP Group (DK) (SPG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

SP Group (DK) aktie

🔔 Skapa bevakning

SPG  

SP Group är specialiserade inom tillverkning av olika plastkomponenter. Utöver utförs tjänster som berör beläggningar på plast- och metallytor. Produkterna används av en rad olika aktörer inom industri-, hälsa -, och livsmedelsindustrin. Verksamhet innehas på global nivå, med störst närvaro på den nordiska marknaden. Bolaget har sitt huvudkontor i Søndersø.

SP Group (DK) tillhör sektorn Material och branschen Kemikalier. Bolaget har ett börsvärde på 4 934 MDKK, en omsättning på 2 011 MDKK och med ett resultat på 193 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien SP Group (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper SP Group (DK) (SPG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

SP Group (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Mid Cap, och med tickern SPG. Aktien har ett P/E-tal på 25.5 och P/S-tal på 2.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

SP Group (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

SP Group (DK) senaste utdelning är 5 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1.3% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

SP Group (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se SP Group (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter SP Group (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien SP Group (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i SP Group (DK).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Pressmeddelanden
Blankning
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om SP Group (DK)

SP Group (DK)

TickerSPG
ListaMid Cap
LandDanmark
SektorMaterial
BranschKemikalier
Börsvärde4 934 MDKK
Omsättning2 011 MDKK
Vinst193 MDKK
P/E25.5
P/S2.1
Utdelning5 DKK
Direktavkastning1.3%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien SP Group (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om SP Group (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter