Dagens aktierekommendationer i översikt – Danske Bank tror att Evolution ska mot 625 kronor

Nyhet

Dagens aktierekommendationer i översikt – Danske Bank tror att Evolution ska mot 625 kronor

Dagens aktierekommendationer i översikt – Danske Bank tror att Evolution ska mot 625 kronor

I tabellen nedan visas ett axplock av de rekommendationsnyheter som Finwire News har rapporterat om i dag. Aktie Rekommendationer och riktkurser Clas Ohlson Carnegie sänker riktkursen på Clas Ohlson till 130 kronor (140), upprepar sälj Dometic Morgan Stanley höjer Dometic till jämvikt (undervikt), riktkursen upp till 77 kronor (66) Evolution Gaming Danske Bank höjer riktkursen på Evolution Gaming till 625 kronor (610), upprepar köp Hexagon RBC höjer riktkursen på Hexagon till 460 kronor (440), upprepar outperform IPC Jefferies höjer riktkursen för IPC till 47 kronor (39) JM Carnegie sänker riktkursen på JM till 220 kronor (225), upprepar behåll Lundbergs Nordea har sänkt riktkursen på Lundbergs till 570 kronor (580), upprepat sälj Lundbergs DNB höjer riktkursen på Lundbergs till 590 kronor (575), upprepar sälj Lundin Petroleum Exane BNP Paribas sänker rekommendation på Lundin Petroleum till underperform (neutral) Moberg Pharma Pareto sänker riktkursen för Moberg Pharma till 26 kronor (38), upprepar sälj och ser risk för nyemission Wilson Therapeutics Carnegie höjer riktkursen på Wilson Therapeutics till 120 kronor (118), upprepar behåll.

Läs hela artikeln

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Därutöver rekommenderar vi också att du prenumererar på vårt nyhetsbrev samt laddar ner vår app (helt gratis). Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza och Nordnet kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att investera i fonder så billigt som möjligt tycker vi dock att du ska spana in SAVR där du kan äga över 1 300 av de bästa fonderna och betala 30-50 % mindre i avgifter, varje år!

Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter!

Sänk dina månadskostnader och öka din sparkvot

När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar kan vi verkligen rekommendera Hedvig. Vi jämförde direkt på deras site och sänkte vår egen kostnad för hemförsäkring med 2 436 kr per år, jämfört med det näst billigaste alternativet. Pengar som nu läggs på sparande istället.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Börsvärlden

Nyhetsbrev