Nyhet

New Equity Venture ser kraftig värdepotential i flera innehav, vill börsnotera JS Security

Investeringsbolaget New Equity Venture (NEVI) ser kraftig värdepotential i flera innehav som Game Chest, vilka kan mångdubblas. Vidare har man för avsikt att börsnotera det nya innehavet JS Security. Det framgår av en lägesuppdatering.

"Våren har varit händelserik för NEVI-koncernen där majoriteten av innehaven klarat krisen väl, till och med bra. Vårt innehav Game Chest har under våren presenterat flertalet aktiviteter och nu senast lanserade bolaget en uppdatering av spelet Vurm som mottagits över förväntan", kommenterar man och fortsätter med potentialen:

"Vi ser flertalet liknande bolag som Game Chest med mångdubbelt högre värde. Även andra innehav går starkt, vi nämner HUBSO och MOBA som större innehav, men även GOGO börjar ta fart".

Därutöver framgår det att det senaste tillskottet i innehavsportföljen JS Security utvecklas väl och har tagit en ytterligare kund.

"JS håller såväl hög teknisk grad i dess produkt, samtidigt som ledningen arbetar och tänker kommersiellt. Vi ser en tydlig plan framåt för bolaget och hoppas på en notering på lämplig marknadsplats under kommande kvartal", förklarar NEVI.

Carl Becht
carl.becht@finwire.se
Nyhetsbyrån Finwire

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt