Börskollen - Aktier, fonder och ekonominyheter

Börskollen

För dig med koll på börsen

Nyhet

NFO Drives frekvensomriktare får ett nytt applikationsområde och en ny kund

Industribolaget NFO Drives meddelar att SCM Ref, ett tillverkande bolag inom Beijer Ref-koncernen, har under året beställt och låtit installera ett 20-tal NFO Sinus hos sina kunder inom fastighetsbranschen med mycket gott resultat. Det framgår av ett pressmeddelande.

Bolagets frekvensomriktare får därmed ett nytt applikationsområde och en ny kund.

SCM Ref AB har som tillverkare i kylbranschen under året beställt och låtit montera ett 20-tal NFO Sinus frekvensomriktare hos sina kunder. Monteringen har i huvudsak skett i kommersiella fastigheter, där Wihlborgs Fastigheter är en av slutkunderna. NFO Sinus har under perioden fungerat till full tillfredställelse hos användarna med tyst och avbrottsfri drift.

- Med beställningarna från SCM Ref har vi kommit in på ett nytt snabbväxande område. NFO Drives har fått ett kvitto på att vår teknik håller vad den lovar. Jag tror att installation av NFO Sinus vid användning av propangas i kylmaskiner för fastigheter kommer att bli något av ett måste. Det är för stora värden på spel för att chansa med konventionell teknik, som inte är avpassad för den högre antändningsrisk som följer av användning av propangas. Vi ser fram emot en fortsatt positiv utveckling av detta samarbete och med andra kylutrustningstillverkare samt fastighetsägare, kommenterar Johan Braun, vd i NFO Drives.

Tips – Börskollens nyhetsbrev och aktieapp!

Nyhetsbrev: Varje vecka handplockar vi de mest läsvärda av tusentals nyheter från våra flöden och varvar med exklusiva intervjuer och tävlingar. Starta gratis prenumeration!

Aktieapp: Skapa bolagsbevakningar för dina favoritbolag och få automatiska pushnotiser vid aktienyheter och bolagshändelser. Ladda ner vår gratis app!

Nyheter om NFO Drives

Läses av andra just nu

Tips från oss på Börskollen

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva gillar. Texten nedan innehåller annonslänkar och investeringar är alltid förenade med risk.

Investera enkelt och billigt i aktier och fonder

Hos Avanza kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. Om du ska handla fonder tipsar vi om SAVR där du betalar 30-50% mindre i avgifter. Spana också in vår stora fondrobot-guide där vi jämför de sex mest populära aktörerna – och den vi valt att investera i.

Världsledande nätmäklare för trading

Om du vill kunna handla fler olika marknader eller är nyfiken på att prova på trading rekommenderar vi istället eToro, som erbjuder courtagefri aktiehandel och möjlighet till CopyTrading (se vårt test av eToro här) eller IG med sin prisbelönta tradingapp, handel i över 17 000 instrument och svensktalande support.

Ett tips är att öppna konto hos flera av aktörerna för att nyttja alla fördelarna och de låga avgifterna.

Analysera dina favoritaktier med marknadens bästa tjänster

För dig som är nyfiken på teknisk eller fundamental analys tipsar vi om analystjänsterna TradingView och Börsdata. Plattformarna går att använda helt gratis och är annars väldigt prisvärda om du vill ha fler funktioner. Vi skulle inte klara oss utan dessa fantastiska tjänster!

Om aktien NFO Drives

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev

Senaste nytt