Dags för spelbolagstrio att gå över till Stockholmsbörsens huvudlista - Di
Sidan kan vara sponsrad eller innehålla länkar till samarbetspartners, se vår Dataskyddspolicy.

Nyhet

Dags för spelbolagstrio att gå över till Stockholmsbörsens huvudlista - Di

Spelbolagstrion Embracer, Stillfront och Paradox borde efter årets starka börsfacit ta klivet över till Stockholmsbörsens huvudlista. Det skriver Dagens industri i en kommentar.

Trion har visat att framgången inte är tillfällig och har numera tillsammans ett börsvärde på över 140 miljarder kronor. När branschen nu mognar frågar sig Di om det inte är dags att ta steget upp till börsens finrum.

Tidningen skriver att en notering på huvudlistan medför högre krav men påpekar också att det är en "kvalitetsstämpel som inte är att underskatta”.

De tre bolagen är idag listade på Nasdaq First North.

Reno Santic
Nyhetsbyrån Finwire
https://twitter.com/finwire

En sammanfattning av börsen i din inkorg?

Vi slår ett slag för Börskollens nyhetsbrev där vi sammanfattar veckan som gått på börsen och kommer med läsvärda intervjuer, populära nyheter och intressanta analyser.

Läses av andra just nu

Tips

Här tipsar vi om tjänster som vi på Börskollen själva använder och kan stå bakom. Inlägget innehåller annonslänkar och skulle du ha några frågor går det bra att kontakta oss här.

Investera i aktier och fonder

Hos nätmäklarna Nordnet.se och Avanza.se kan du kostnadsfritt öppna konto för att kunna handla aktier. För att handla fonder till så låg kostnad som möjligt tycker vi du ska spana in SAVR. Ett tips är att öppna konto hos flera av dessa för att dra nytta av ett större totalbelopp med courtagefri handel och låga avgifter.

Sänk dina månadskostnader

Hålla nere fasta kostnader är ett enkelt sätt att öka din sparkvot. När det kommer till tråkiga utgifter som försäkringar är Hedvig med sin rimligt prissatta hemförsäkring ett givet tips. Dom skyltar med sveriges nöjdaste kunder och själv sänkte vi vår kostnad för hemförsäkring med 2436 kr per år jämfört med näst billigaste alternativet. Jämför du med på deras site.

Mer från Finwire / Börskollen

Nyhetsbrev