CTT Systems (CTT) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

CTT Systems aktie

CTT  

CTT Systems är en teknikkoncern. Koncernen är specialiserad inom lösningar för flygsektorn och produkterna används för att åtgärda fuktproblem i kommersiella flygplan. Produkterna säljs under varierande varumärken som ämnar balansera luftfuktigheten, med avsikt att sänka drifts- och underhållskostnader. Kunderna återfinns på global nivå med störst närvaro inom den nordiska marknaden. Bolagets huvudkontor ligger i Nyköping.

CTT Systems tillhör sektorn Industri och branschen Installation & VVS. Bolaget har ett börsvärde på 2 245 MSEK, en omsättning på 373 MSEK och med ett resultat på 10 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien CTT Systems

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper CTT Systems (CTT) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

CTT Systems aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern CTT. Aktien har ett P/E-tal på 231.5 och P/S-tal på 12.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

CTT Systems utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

CTT Systems senaste utdelning är 1.7 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

CTT Systems Avanza – se aktiekurs idag

Se CTT Systems senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter CTT Systems – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien CTT Systems.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i CTT Systems.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om CTT Systems

CTT Systems

TickerCTT
ListaMid Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschInstallation & VVS
Börsvärde2 245 MSEK
Omsättning373 MSEK
Vinst10 MSEK
P/E231.5
P/S12.4
Utdelning1.7 SEK
Direktavkastning1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien CTT Systems

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om CTT Systems? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter