Kojamo (FI) (KOJAMO) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Kojamo (FI) (KOJAMO)

Kojamo (FI) aktie

Kojamo är en fastighetsutvecklare. Bolaget förvärvar, utvecklar och investerar i fastigheter runtom den finska marknaden. Visionen är att erbjuda nya bostadslösningar som sedan hyrs ut till kund i växande finska städer. Ett stort fokus återfinns inom erbjudandet av olika tjänster som förenklar vardagen för hyrestagaren. Webbportalen Lumo drivs som en webbportal för uthyrande av bostäder. Huvudkontoret ligger i Helsingfors.

Kojamo (FI) Utdelning

En aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sina innestående tillgångar, från bolaget, till aktieägarna. I de flesta fall är det när bolag likt Kojamo (FI) går med vinst som de väljer att dela ut en viss del av vinsten. Utdelningen i Kojamo (FI) är just nu 0.4 EUR per aktie om man kollar rullande 12 månader vilket innebär en direktavkastning2.3%. Direktavkastningen är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till ett företags aktiekurs.

Kojamo (FI) Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Kojamo (FI). Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Kojamo (FI), som verkar inom finans & fastighetsektorn och finns på large cap-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Kojamo (FI)

Kojamo (FI)

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerKOJAMO
ListaLarge Cap
LandFinland
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde3 959 MEUR
Omsättning380 MEUR
Vinst313 MEUR
P/E12.7
P/S10.3
Utdelning0.4 EUR
Direktavkastning2.3%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Kojamo (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Kojamo (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter