Rias (DK) (RIAS B) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Rias (DK) aktie

RIAS B  

Rias är ett industribolag. Bolaget levererar plastfabrikat som används för diverse konstruktioner. Exempel på produkter innefattar kanalplats, korrugerade takplast, hängrännor och fasadpaneler. Utöver tillverkar bolaget olika halvfabrikat. Kunderna återfinns på global nivå med störst närvaro inom den nordiska marknaden och inom sektorerna livsmedel, industri och förpackning. Bolaget grundades 1959 och har huvudkontor i Roskilde.

Rias (DK) tillhör sektorn Material och branschen Kemikalier. Bolaget har ett börsvärde på 155 MDKK, en omsättning på 285 MDKK och med ett resultat på 12 MDKK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Rias (DK)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Rias (DK) (RIAS B) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Rias (DK) aktie handlas på börsen i Danmark, på listan Small Cap, och med tickern RIAS B. Aktien har ett P/E-tal på 12.6 och P/S-tal på 0.5 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Rias (DK) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Rias (DK) senaste utdelning är 25 DKK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 3.7% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Rias (DK) Avanza – se aktiekurs idag

Se Rias (DK) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Rias (DK) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Rias (DK).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Rias (DK).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Rias (DK)

Rias (DK)

TickerRIAS B
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorMaterial
BranschKemikalier
Börsvärde155 MDKK
Omsättning285 MDKK
Vinst12 MDKK
P/E12.6
P/S0.5
Utdelning25 DKK
Direktavkastning3.7%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Rias (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Rias (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter