Rias (DK) (RIAS B) aktie | Nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:

Rias (DK) (RIAS B)

Rias (DK) aktie

Rias är ett industribolag. Bolaget levererar plastfabrikat som används för diverse konstruktioner. Exempel på produkter innefattar kanalplats, korrugerade takplast, hängrännor och fasadpaneler. Utöver tillverkar bolaget olika halvfabrikat. Kunderna återfinns på global nivå med störst närvaro inom den nordiska marknaden och inom sektorerna livsmedel, industri och förpackning. Bolaget grundades 1959 och har huvudkontor i Roskilde.

Rias (DK) Utdelning

En aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sina innestående tillgångar, från bolaget, till aktieägarna. I de flesta fall är det när bolag likt Rias (DK) går med vinst som de väljer att dela ut en viss del av vinsten. Utdelningen i Rias (DK) är just nu 25 DKK per aktie om man kollar rullande 12 månader vilket innebär en direktavkastning5.6%. Direktavkastningen är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till ett företags aktiekurs.

Rias (DK) Avanza - här hittar du aktien

Aktier kan man i regel köpa direkt hos sin bank och dessutom har de flesta storbankerna bra och lättanvända appar idag för att köpa och sälja aktier som Rias (DK). Som alternativ finns det mindre, så kallade, nischbanker som t.ex Avanza vilka har blivit väldigt populära när det kommer till aktiehandel senaste åren. Dom har oftast lättanvända appar och tjänster i framkant vilket gör steget till aktiehandel och sparande både lättare men framförallt roligare. Rias (DK), som verkar inom materialsektorn och finns på small cap-listan på börsen, hittar du hos Avanza här.
Visa hela beskrivningen
Bildkälla:
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Rias (DK)

Rias (DK)

Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners
TickerRIAS B
ListaSmall Cap
LandDanmark
SektorMaterial
BranschKemikalier
Börsvärde103 MDKK
Omsättning285 MDKK
Vinst9 MDKK
P/E12.1
P/S0.4
Utdelning25 DKK
Direktavkastning5.6%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Rias (DK)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Rias (DK)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter