Senzime (SEZI) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Senzime aktie

SEZI  

Senzime utvecklar medicintekniska lösningar som gör det möjligt att följa patienters biokemiska och fysiologiska processer inför, under och efter operation. I portföljen ingår system som möjliggör automatiserad och kontinuerlig mätning av livskritiska ämnen som glukos och laktat i blod och vävnader samt system för att monitorera patienter som undergår narkos. Bolagets huvudkontor ligger i Uppsala.

Senzime tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 1 344 MSEK, en omsättning på 9 MSEK och med ett resultat på -56 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Senzime

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Senzime (SEZI) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Senzime aktie handlas på börsen i Sverige, på listan First North, och med tickern SEZI. Aktien har ett P/E-tal på -23.8 och P/S-tal på 164.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Senzime utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Senzime Avanza – se aktiekurs idag

Se Senzime senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Senzime – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Senzime.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Senzime.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Senzime

Senzime

TickerSEZI
ListaFirst North
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde1 344 MSEK
Omsättning9 MSEK
Vinst-56 MSEK
P/E-23.8
P/S164.2

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Senzime

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Senzime? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter