Eltel (ELTEL) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Eltel aktie

ELTEL  

Eltel är en leverantör av tekniska tjänster inom energi- och kommunikationssektorn. Störst inriktning återfinns inom reparation och utveckling av transmissionssystem, infrastruktur och nätverk. Verksamheten drivs via flertalet affärsegment på global nivå. Störst verksamhet återfinns inom den nordiska marknaden. Dagens bolag kom till under 2004 vid en sammanslagning av Swedia Networks och Eltel Networks. Huvudkontoret ligger i Stockholm.

Eltel tillhör sektorn Industri och branschen Installation & VVS. Bolaget har ett börsvärde på 4 000 MSEK, en omsättning på 11 322 MSEK och med ett resultat på 71 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Eltel

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Eltel (ELTEL) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Eltel aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Mid Cap, och med tickern ELTEL. Aktien har ett P/E-tal på 56.6 och P/S-tal på 0.4 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Eltel utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Eltel Avanza – se aktiekurs idag

Se Eltel senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Eltel – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Eltel.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Eltel.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Eltel

Eltel

TickerELTEL
ListaMid Cap
LandSverige
SektorIndustri
BranschInstallation & VVS
Börsvärde4 000 MSEK
Omsättning11 322 MSEK
Vinst71 MSEK
P/E56.6
P/S0.4

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Eltel

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Eltel? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter