Ahlstrom-Munksjö Oyj (FI) (AM1) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Ahlstrom-Munksjö Oyj (FI) aktie

AM1  

Ahlstrom-Munksjö är ett tillverkningsbolag. Bolaget är specialiserade inom produktion av fiber- och pappersmaterial. Materialet används inom diverse industriella processer, samt inom medicin och life-science, med störst inriktning mot pappersproduktion. Verksamhet innehas på global nivå med störst närvaro inom den europeiska marknaden. Bolaget kom till via en sammanslagning under 2017 av Ahlstrom och Munksjö. Huvudkontoret ligger i Helsingfors.

Ahlstrom-Munksjö Oyj (FI) tillhör sektorn Material och branschen Skogsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 2 049 MEUR, en omsättning på 2 885 MEUR och med ett resultat på 93 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Ahlstrom-Munksjö Oyj (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Ahlstrom-Munksjö Oyj (FI) (AM1) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Ahlstrom-Munksjö Oyj (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan Large Cap, och med tickern AM1. Aktien har ett P/E-tal på 22 och P/S-tal på 0.8 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Ahlstrom-Munksjö Oyj (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Ahlstrom-Munksjö Oyj (FI) senaste utdelning är 0.5 EUR per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 2.9% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Ahlstrom-Munksjö Oyj (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Ahlstrom-Munksjö Oyj (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Ahlstrom-Munksjö Oyj (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Ahlstrom-Munksjö Oyj (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Ahlstrom-Munksjö Oyj (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Ahlstrom-Munksjö Oyj (FI)

Ahlstrom-Munksjö Oyj (FI)

TickerAM1
ListaLarge Cap
LandFinland
SektorMaterial
BranschSkogsbolag
Börsvärde2 049 MEUR
Omsättning2 885 MEUR
Vinst93 MEUR
P/E22
P/S0.8
Utdelning0.5 EUR
Direktavkastning2.9%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Ahlstrom-Munksjö Oyj (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Ahlstrom-Munksjö Oyj (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter