Avidly (FI) (AVIDLY) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Avidly (FI) aktie

AVIDLY  

Avidly är verksamma inom mediebranschen. Bolaget tillhandahåller tjänster inom marknadsföring, reklam och kommunikation. Tjänsterna innefattar alltifrån varumärkesbyggande, PR och kommunikation, digital marknadsföring, till säljutbildningar. Idag innehar bolaget verksamhet runtom den nordiska marknaden. Bolaget grundades 1999 och har sitt huvudkontor i Helsingfors.

Avidly (FI) tillhör sektorn Sällanköpsvaror och branschen Marknadsföring. Bolaget har ett börsvärde på 23 MEUR, en omsättning på 22 MEUR och med ett resultat på -0 MEUR under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Avidly (FI)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Avidly (FI) (AVIDLY) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Avidly (FI) aktie handlas på börsen i Finland, på listan First North, och med tickern AVIDLY. Aktien har ett P/E-tal på -68.1 och P/S-tal på 0.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Avidly (FI) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Avidly (FI) Avanza – se aktiekurs idag

Se Avidly (FI) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Avidly (FI) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Avidly (FI).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Avidly (FI).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Avidly (FI)

Avidly (FI)

TickerAVIDLY
ListaFirst North
LandFinland
SektorSällanköpsvaror
BranschMarknadsföring
Börsvärde23 MEUR
Omsättning22 MEUR
Vinst-0 MEUR
P/E-68.1
P/S0.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Avidly (FI)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Avidly (FI)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter