Halmslätten (HALMEN) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Halmslätten aktie

🔔 Skapa bevakning

HALMEN  

Halmslätten Fastighets har sedan den 14 december 2018 ägt och förvaltat logistikfastigheterna Halmstad Vrangelsro 5:4 och Umeå Logistiken 3. Byggnaderna är uppförda 2009 respektive 2015 och fullt uthyrda till Axel Johnson-kontrollerade Martin & Servera. Byggnaderna är anpassade för hyresgästens specifika behov och inkluderar kyl-, frys- och koloniallager.

Halmslätten tillhör sektorn Finans & Fastighet och branschen Fastighetsbolag. Bolaget har ett börsvärde på 552 MSEK, en omsättning på 58 MSEK och med ett resultat på 170 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Halmslätten

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Halmslätten (HALMEN) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Halmslätten aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern HALMEN. Aktien har ett P/E-tal på 3.3 och P/S-tal på 9.2 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Halmslätten utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Halmslätten senaste utdelning är 8 SEK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 6.5% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Halmslätten Avanza – se aktiekurs idag

Se Halmslätten senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Halmslätten – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Halmslätten.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Halmslätten.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Halmslätten

Halmslätten

TickerHALMEN
ListaSpotlight
LandSverige
SektorFinans & Fastighet
BranschFastighetsbolag
Börsvärde552 MSEK
Omsättning58 MSEK
Vinst170 MSEK
P/E3.3
P/S9.2
Utdelning8 SEK
Direktavkastning6.5%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Halmslätten

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Halmslätten? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter