Höegh LNG (NO) (HLNG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Höegh LNG (NO) aktie

HLNG  

Höegh LNG Holdings är ett norskt rederi. Bolaget levererar idag huvudsakligen flytande energi runtom till en stor del av världens regioner. Bolaget äger och driver ett flertal utvecklade gastankfartyg som transporterar LNG (flytande naturgas). Utöver förvaltar och äger bolaget ett importterminaler på global nivå. Bolaget är registrerat i Bermuda, men förvaltningen av bolaget sköts från Oslo.

Höegh LNG (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Transport. Bolaget har ett börsvärde på 1 807 MNOK, en omsättning på 3 019 MNOK och med ett resultat på -362 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Höegh LNG (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Höegh LNG (NO) (HLNG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Höegh LNG (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern HLNG. Aktien har ett P/E-tal på -5 och P/S-tal på 0.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Höegh LNG (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Höegh LNG (NO) senaste utdelning är 0.2 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 1% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Höegh LNG (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Höegh LNG (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Höegh LNG (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Höegh LNG (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Höegh LNG (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Höegh LNG (NO)

Höegh LNG (NO)

TickerHLNG
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Transport
Börsvärde1 807 MNOK
Omsättning3 019 MNOK
Vinst-362 MNOK
P/E-5
P/S0.6
Utdelning0.2 NOK
Direktavkastning1%

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Höegh LNG (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Höegh LNG (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter