IRRAS (IRRAS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

IRRAS aktie

IRRAS  

IRRAS är ett medicinbolag inriktade mot att utveckla lösningar för underlättande av kirurgiska ingrepp vid hjärnsjukdomar. Idag har bolaget utvecklat en teknologisk plattform som fokuserar på att förbättra en rad olika delbehandlingar vid hemorragisk stroke och kronisk subduralhematom, främst vid vätskehantering och intrakraniella blödningar. Utöver ämnar bolaget att förbättra tillförandet av läkemedel i behandlingarna. Bolaget har sitt huvudkontor i Stockholm.

IRRAS tillhör sektorn Hälsovård och branschen Medicinsk Utrustning. Bolaget har ett börsvärde på 349 MSEK, en omsättning på 7 MSEK och med ett resultat på -140 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien IRRAS

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper IRRAS (IRRAS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

IRRAS aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Small Cap, och med tickern IRRAS. Aktien har ett P/E-tal på -2.5 och P/S-tal på 35.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

IRRAS utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

IRRAS Avanza – se aktiekurs idag

Se IRRAS senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter IRRAS – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien IRRAS.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i IRRAS.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om IRRAS

IRRAS

TickerIRRAS
ListaSmall Cap
LandSverige
SektorHälsovård
BranschMedicinsk Utrustning
Börsvärde349 MSEK
Omsättning7 MSEK
Vinst-140 MSEK
P/E-2.5
P/S35.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien IRRAS

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om IRRAS? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter