Josab Water Solutions (JOSA) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Josab Water Solutions aktie

JOSA  

Josab Water Solutions är verksamma inom utvecklingen av ekologiska vattenreningslösningar. Verksamheten styrs utifrån koncernens etablerade dotterbolag, där försäljningen för tillfället utgörs av patenterat filtermaterial. Kunderna återfinns huvudsakligen inom industrisektorn och verksamheten är etablerad globalt. Bolaget har sitt huvudkontor i Nacka.

Josab Water Solutions tillhör sektorn Industri och branschen Energi & Återvinning. Bolaget har ett börsvärde på 80 MSEK, en omsättning på 4 MSEK och med ett resultat på -13 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Josab Water Solutions

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Josab Water Solutions (JOSA) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Josab Water Solutions aktie handlas på börsen i Sverige, på listan Spotlight, och med tickern JOSA. Aktien har ett P/E-tal på -6 och P/S-tal på 15.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Josab Water Solutions utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Josab Water Solutions Avanza – se aktiekurs idag

Se Josab Water Solutions senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Josab Water Solutions – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Josab Water Solutions.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Josab Water Solutions.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Josab Water Solutions

Josab Water Solutions

TickerJOSA
ListaSpotlight
LandSverige
SektorIndustri
BranschEnergi & Återvinning
Börsvärde80 MSEK
Omsättning4 MSEK
Vinst-13 MSEK
P/E-6
P/S15.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Josab Water Solutions

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Josab Water Solutions? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter