Magseis Fairfield (NO) (MSEIS) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Sidan kan innehålla länkar till samarbetspartners

Magseis Fairfield (NO) aktie

MSEIS  

Magseis är ett norskt bolag verksamma inom geofysisk teknik. Idag erbjuder bolaget diverse seismiska tjänster som används vid studie och analys av havsbotten innan utvinningen sker av naturresurser. Teknologin baseras på MASS (Marin Autonom Seismiskt System) som syftar till att effektivisera seismiska tjänster inom olje- och gasindustrin. Bolaget etablerades 2009 och har sitt huvudkontor i Bærum kommun.

Magseis Fairfield (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Service. Bolaget har ett börsvärde på 1 070 MNOK, en omsättning på 3 937 MNOK och med ett resultat på -170 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Magseis Fairfield (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Magseis Fairfield (NO) (MSEIS) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Magseis Fairfield (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern MSEIS. Aktien har ett P/E-tal på -6.3 och P/S-tal på 0.6 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Magseis Fairfield (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Magseis Fairfield (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Magseis Fairfield (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Magseis Fairfield (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Magseis Fairfield (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Magseis Fairfield (NO).

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Magseis Fairfield (NO)

Magseis Fairfield (NO)

TickerMSEIS
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Service
Börsvärde1 070 MNOK
Omsättning3 937 MNOK
Vinst-170 MNOK
P/E-6.3
P/S0.6

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Magseis Fairfield (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Magseis Fairfield (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter