GET Group (GETG) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

GET Group aktie

🔔 Skapa bevakning

GETG  

NTG:s tidigare affärsidé har varit att erbjuda produkter som konfektyr, godis och andra relaterade produkter över nätet. Efter förvärvet av Lightcircle ändrades verksamhet till elektroniska konsumentprodukter. Företaget har sitt huvudkontor i Kongsberg, Norge. Lightcircles produktportfölj består av tre produkter: KOKONG S, KOKOGN EV ZEN och KOKONG E. Samtliga produkter innehåller Lightcircles teknologi som känner av när hemelektronik, elbilar eller andra fordon ansluts och först då påbörjar laddningen. Strömmen bryts sedan automatiskt när batteriet är fulladdat.

GET Group tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Livsmedel. Bolaget har ett börsvärde på 86 MSEK, en omsättning på 44 MSEK och med ett resultat på -22 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien GET Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper GET Group (GETG) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

GET Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern GETG. Aktien har ett P/E-tal på -3.7 och P/S-tal på 363 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

GET Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

GET Group Avanza – se aktiekurs idag

Se GET Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter GET Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien GET Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i GET Group.

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Insynshandel
Videos
Bloggar
Pressmeddelanden
Blankning
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om GET Group

GET Group

TickerGETG
ListaNGM
LandSverige
SektorDagligvaror
BranschLivsmedel
Börsvärde86 MSEK
Omsättning44 MSEK
Vinst-22 MSEK
P/E-3.7
P/S363

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien GET Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om GET Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter