Net Trading Group (NTGR) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Net Trading Group aktie

NTGR  

NTG:s tidigare affärsidé har varit att erbjuda produkter som konfektyr, godis och andra relaterade produkter över nätet. Efter förvärvet av Lightcircle ändrades verksamhet till elektroniska konsumentprodukter. Företaget har sitt huvudkontor i Kongsberg, Norge. Lightcircles produktportfölj består av tre produkter: KOKONG S, KOKOGN EV ZEN och KOKONG E. Samtliga produkter innehåller Lightcircles teknologi som känner av när hemelektronik, elbilar eller andra fordon ansluts och först då påbörjar laddningen. Strömmen bryts sedan automatiskt när batteriet är fulladdat.

Net Trading Group tillhör sektorn Dagligvaror och branschen Livsmedel. Bolaget har ett börsvärde på 36 MSEK, en omsättning på 44 MSEK och med ett resultat på -5 MSEK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Net Trading Group

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Net Trading Group (NTGR) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Net Trading Group aktie handlas på börsen i Sverige, på listan NGM, och med tickern NTGR. Aktien har ett P/E-tal på -7.7 och P/S-tal på 89.9 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Net Trading Group utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Net Trading Group Avanza – se aktiekurs idag

Se Net Trading Group senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Net Trading Group – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Net Trading Group.
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen tipsar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill bevaka, analysera eller handla aktier i Net Trading Group.

Bolagsbevakning
Investera
Analysera
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Net Trading Group

Net Trading Group

TickerNTGR
ListaNGM
LandSverige
SektorDagligvaror
BranschLivsmedel
Börsvärde36 MSEK
Omsättning44 MSEK
Vinst-5 MSEK
P/E-7.7
P/S89.9

Analysera/handla aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Net Trading Group

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Net Trading Group? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter