Ocean Yield (NO) (OCY) aktie | Alla nyheter - Börskollen
Bolagssidan är framtagen i samarbete med
Bildkälla:
Att investera dina pengar innebär alltid en risk. Sidan kan innehålla/innehåller reklam eller affiliatelänkar.

Ocean Yield (NO) aktie

🔔 Skapa bevakning

OCY  

Ocean Yield är verksamma inom sjötransport. Bolaget investerar, äger och förvaltar över en flotta bestående av fartyg i olika storlekar. Fartygen består bland annat av ankarhanteringsfartyg, olje- och gastankfartyg, FPSO (Floating, Production, Storage, Offloading), samt fartyg anpassade för fordon, kemikalier samt containrar. Verksamhet innehas på global nivå. Bolaget grundades 2012 och har huvudkontor i Lysaker.

Ocean Yield (NO) tillhör sektorn Energi och branschen Olja & Gas - Transport. Bolaget har ett börsvärde på 7 183 MNOK, en omsättning på 2 274 MNOK och med ett resultat på -69 MNOK under de senaste rullande 12 månaderna.

Mer om aktien Ocean Yield (NO)

En aktie är en andel av ett företag, närmare bestämt ett aktiebolag. Om du köper Ocean Yield (NO) (OCY) aktien idag blir du omgående delägare i bolaget och har då även rätt att ta del av eventuell framtida aktie utdelning.

Ocean Yield (NO) aktie handlas på börsen i Norge, på listan OB Match, och med tickern OCY. Aktien har ett P/E-tal på -103.9 och P/S-tal på 4.1 baserat på vinsten och omsättningen för de senaste 12 månaderna.

Ocean Yield (NO) utdelning och direktavkastning

Aktieutdelning innebär att ett företag delar ut en del av sitt överskott till sina aktieägare. Vanligtvis sker det när ett bolag går med vinst och då väljer att dela ut en viss del av vinsten. Direktavkastning är ett mått på hur stor utdelningen är i förhållande till företagets aktuella aktiekurs.

Mer information om bolagets aktieutdelning och direktavkastning kan du finna hos Börsdata.

Ocean Yield (NO) senaste utdelning är 1.9 NOK per aktie, vilket innebär en direktavkastning på 4.6% baserat på de senaste rullande 12 månaderna.

Ocean Yield (NO) Avanza – se aktiekurs idag

Se Ocean Yield (NO) senaste aktiekurs och köp aktien hos någon av storbankerna eller hos de populära nätmäklarna, Avanza och Nordnet, som har lättanvända appar och smidiga tjänster som ligger i framkant.

Nyheter Ocean Yield (NO) – analys och riktkurs

I vårt nyhetsflöde nedan hittar du olika typer av nyheter, där det kan röra sig om allt från videos, blogginlägg, aktie analys, rekommendation och riktkurs, rapport och pressmeddelanden som rör bolaget och aktien Ocean Yield (NO).
Visa hela beskrivningen ▼
Bildkälla:

Börskollen rekommenderar

Tjänster vi kan rekommendera till dig som vill handla aktier i Ocean Yield (NO).

⭐⭐⭐⭐⭐

  • Sveriges nöjdaste kunder 11 år i rad
  • Handla aktier, fonder och derivat
  • Bli kund snabbt, enkelt och gratis
Skapa konto idag
Nyheter
Blogginlägg
Videos
Insynshandel
Pressmeddelanden
Analyser

Vi har inte hittat några nyheter än.

Mer om Ocean Yield (NO)

Ocean Yield (NO)

TickerOCY
ListaOB Match
LandNorge
SektorEnergi
BranschOlja & Gas - Transport
Börsvärde7 183 MNOK
Omsättning2 274 MNOK
Vinst-69 MNOK
P/E-103.9
P/S4.1
Utdelning1.9 NOK
Direktavkastning4.6%

Handla aktien

Analysera aktien

Mer info om bolaget

Bevaka aktien Ocean Yield (NO)

Bevaka med pushnotiser


Vill du få en automatisk notis när det kommer en nyhet om Ocean Yield (NO)? Då rekommenderar vi att du laddar ner vår app idag!


Kom igång med bolagsbevakning i appen på 3 minuter